loggo

Ensemblen

Karolina Rahm Karolina Rahm
Jag är uppväxt i skogarna utanför Gränna, är skådespelerska, musikalartist mm. Jag är utbildad vid Balettakademiens Musikalutbildning samt Teaterhögskolan i Göteborg.
Jag har arbetat i branschen i cirka 15 år. Jag började med att spela fars hos Hagge Geigert på Lisebergsteatern och därefter har vägen gått via Borås Stadsteater, Örebro Länsteater till Stockholm. Flyttade till hit för tre år sedan.
Här har jag arbetat på Stockholms Stadsteater, Mobergs "Marknadsafton", spelat musikal "Anne Frank" i rollen som Edit Frank på Södra teatern och Cirkus samt spelat i Molières "Don Juan", "Tartuffe" och "Den Tokige Borgaren" på Teater Lasse i Parken.
Har även arbetat för TV. Började med underhållningsprogram i SVT Göteborg som sångare/underhållare/dansare. Sedan blev det mer och mer TV-teater och jag fick möjlighet att medverka i en av Sveriges första "sit-com", "Missförstå mig rätt" av och med Henry Bronett. Sedan följde en annan "sit-com" som blev mycket populär, nämligen "Rena rama Rolf" för TV4 där jag spelade Ina Lind, gift med Nisse (Robert Gustafsson). Nu är jag aktuell i Fredrik Lindströms kommande bioflilm "Känd från TV".
Ha en skön sommar!

Tillbaka