loggo

Ensemblen

lars andersson Lars Andersson
Född och uppvuxen i en liten by i Norrbotten och sedan två år bosatt i Stockholm.
Förvirrad av den stundande vuxenvärlden ägnade jag ett par år åt att resa runt i världen och försöka komma fram till vad jag skulle bli när jag blev stor. Mer förvirrad än någonsin kom jag hem och blixten slog ner i mitt blonda huvud och jag såg ljuset: jag skulle bli skådespelare.
Sedan dess har jag gått Scenstudion 1996-97, varit i London och pluggat Shakespeare på RADA, läst poesi på Dramaten, figurerat i tre Bergman-uppsättningar, rollen som Axel Lagercrantz i "LUKAS 8:18" för SVT Malmö/Jarowskij, två säsonger i "Vänner><Fiender" som Carl-Fredric Gyllenhielm, en liten roll i "Anna Holt - Polis", voicat på Cartoon Network, varit tuff ytbärgare och spelat i olika fria grupper, gått några kurser i filmskådespeleri och dans på DI och filmat i ett nytt projekt. Har en mindre roll i kommande "Beck"-filmen. Har blivet tilldelad ett Dance and Drama award för Arts Ed i London hösten -01, samt Landstingets kulturstipendiat år 2001.
Det är tredje året för mig på Teater Lasse i Parken och det är ett jobb som är något alldeles extra, i en miljö som är det bästa av sommar-Stockholm. Det är därför lätt att säga: Varmt välkomna!
En härlig sommar önskar
Tillbaka