loggo

Ensemblen

>nathalie starberg Nathalie Starberg
Nathalie Starberg med rötter i Hälsingland och uppvuxen på Söder i Stockholm. Har tidigare arbetat bland annat på Finansdepartementet och Handelshögskolan men beslutade mig för att arbeta med det jag brinner för, kulturen!
Mitt företag, Nathalies Konster, bildades 1999 och Teater Lasse i Parken är ett av mina uppdrag.
Jag har tidigare arbetat som resurs på Mosebacke Etablissement i Stockholm och utför frivilligt arbete och är också alltjämt en resurs för vänföreningen på Dramaten.
Jag älskar att skriva och arbetar med att skriva en bok. Att måla är också en av mina passioner och jag planerar att ha vernissage i november 2001 i Stockholm tillsammans med min dotter, Barbro, som målar i olja. Musiken har haft stor betydelse i mitt liv och jag har spelat piano sedan 8 års ålder. Min musiksmak är relativ bred, men lyssnar mest till klassisk musik, jazz och visor och ballader.
Jag läser så fort som möjlighet ges, litteratur som har substans och är fack- och skönlitterär på en och samma gång.
Hela livet är för mig teater och även om jag inte är skådespelerska har jag insett mina möjligheter att bidra till teatern på andra sätt.
Min önskan är att Teater Lasse i Parken kommer att fortsätta vara den levande teater som så väl behövs och jag kommer göra allt som står i min makt för att det ska bli så!


Tillbaka